interieurontwerp restaurant

Heb jij dat ook wel eens? Je wilt wel eens een andere sfeer of kleur in je huis maar je weet niet waar je de inspiratie vandaan moet halen?

 

Ik heb een leuke tip: kijk eens rond in je favoriete restaurant, koffietentje of lunchroom.

Je gaat daar waarschijnlijk niet alleen heen vanwege het heerlijke eten of de smaakvolle cappucino.  Je komt toch ook wel omdat er zo’n leuk sfeertje hangt of omdat het zo gezellig is ingericht.

 

Wanneer je je ogen de kost heeft in de horeca kom je er misschien wel achter dat ze bij die ene tent wel hele leuke lampen hebben. Is dat iets voor boven je eigen eettafel?

En het kleurgebruik van dat hippe caffeetje spreekt je wel erg aan. Zou je dat bij jouw thuis ook toe kunnen passen?

Of misschien vind je een wand met schoolbordverf wel erg leuk. Je hebt deze tegenwoordig in alle kleuren, dus leef je uit!

Op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Kijk eens rond in je favoriete restaurant wat er aan tafel staat! Vergeet ook niet om een foto ervan te maken zodat je ze thuis nog eens kan bekijken.

 

In plaats van live rondkijken kun je ook op Pinterest heel goed beelden zoeken van restaurants die je aanspreken. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat aan ‘in het echt’ rondkijken wel een aantal voordelen kleven….eet smakelijk 😉 !

 

Usine restaurant interieur inspiratie industrieel

restaurant Usine Eindhoven via www.ddw.nl

 

restaurant inspiratie tips interieur schoolbordverf

Beeld gevonden via Pinterest bron: onbekend

 

 

 

 

 

 

 

Pietheineek via trendland.net

restaurant Piet Hein Eek via trendnet.nl

 

 

restaurant boca interieur inspiratie industrieel

Restaurant Boca Eindhoven via www.boca-ehv.nl