Meubels Eindhoven Ekkersrijt

Meubels Eindhoven Ekkersrijt

Ik heb een blog geschreven voor Meubels Eindhoven Ekkersrijt. Het is 1 van de drie winnende blogs geworden!

Vijftig Tinten Blauw

Voor mijn blog voor Meubels Meubelplein Ekkersrijt heb ik inspiratie opgedaan … op Meubelplein Ekkersrijt natuurlijk! Dè Woonboulevard van Eindhoven en omgeving.

Mijn tocht begon zeer aangenaam bij de Bommel. Ik werd hier erg gastvrij ontvangen. Ik weet zeker dat je jezelf hier welkom zult voelen als consument. Er kwam meteen een adviseur naar me toe en ik werd van alle gemakken voorzien zoals koffie met koekjes (hoe simpel kan het zijn 😉

Wist je dat ze bij de Bommel zelf ook meubels ontwerpen en laten maken in hun eigen meubelmakerij?

 

Afijn. Terug naar mijn tocht. Ik ging op pad voor meubels op meubelspleen Ekkersrijt. In mijn achterhoofd het gegeven dat ik meer kleur in huis wil. Vooral de woonkamer kan wel wat kleur gebruiken.

 

Terwijl ik door verschillende winkels liep viel me op dat de kleur blauw momenteel een echte trendkleur is.

In alle winkels waar ik ben geweest was op één of andere manier blauw gebruikt bij de presentatie en styling van de produkten.

Van heel diep donkerblauw tot licht vergrijsd blauw. Alle schakeringen waren vertegenwoordigd.

 

Ik wil met mijn blog graag laten zien hoe je de verschillende kleuren blauw goed kan combineren met andere kleuren.

 

Trendhopper meubels meubelplein Ekkersrijt

 

Ik ben onder andere bij Trendhopper geweest. Hier zag ik dat de kleur blauw overal toegepast wordt. Als muurkleur maar ook in de accessoires. Zelfs een blauwe bank is trendy. Je ziet hem hier mooi gecombineerd met hout en een industriële sfeer.

Bij de blauwe muur passen de okergouden accessoires erg mooi. Wist je dat okergoud uitgeroepen is tot de trendkleur van 2016?

De Bommel

De volgende twee foto’s zijn gemaakt bij de Bommel en laten zien dat blauw goed te combineren is met aardetinten. Je ziet dat hout en blauw ook een prachtige combinatie vormt.

Pronto Wonen

De laatste foto is genomen bij Pronto Wonen en laat zien dat blauw ook goed gecombineerd kan worden met goud. Metalen zoals koper en goud in het interieur zijn ook helemaal van nu.

 

Wil jij advies over meubels die jij kan toepassen en combineren in jouw interieur?
Neem contact met Mirella Mesu.
Bel of app met 06 25 00 78 47

 

Blog ekkersrijt-15

 

 

Blog ekkersrijt-12

Blog ekkersrijt-13

Blog ekkersrijt-2

Blog ekkersrijt-6