interieurontwerp Eindhoven panton chairs Studio Happy Home

 

 

Panton_chairs-2

Panton_chairs-3Panton_chairs-4
Panton_chairs-5

Panton_chairs

 

Yes!

 

Afgelopen donderdag stond Simon van Vitra bij mij aan de deur om mij te verblijden met twee Panton Chairs in vrolijk Summer Green. Ik mag deze groene beauty’s stylen en fotograferen en wie weet…mag ik ze daarna houden! Ik heb voor deze blog twee plaatsen uitgekozen om de stoel te fotograferen. Ik kon niet kiezen dus ik heb ze beide maar gedaan 😉

 

De overeenkomst tussen de beide plaatsen is dat ik op die beide plaatsen ook onze trouwfoto’s heb laten maken. De ene plek is industrieel en heeft veel Eindhovense geschiedenis. De andere plek romantisch. Het is tegengesteld ik weet het, maar ik houd van beide. In deze blog laat ik je de romantische plek zien. In een volgend blog deel ik het industriële met je.

 

Deze foto’s zijn genomen in de tuinen van kasteel Geldrop. Wij zijn hier negen jaar geleden getrouwd en het kasteel heeft een prachtige omgeving met heel veel groen. Kasteel Geldrop heeft voor mij veel met de liefde te maken en aangezien ik ook een beetje in love ben met deze stoel leek me dit een prima match!

 

Vijf mei is onze trouwdag en afgelopen keer op deze datum zijn we met onze dochters van 5 en 8 terug gekeerd naar deze plek om aan ze te laten zien waar papa en mama destijds getrouwd zijn. We hebben onze trouwfoto’s ook nog eens dunnetjes over gedaan maar dan met onze kids erbij. Superleuk! Ik ga deze foto’s ook nog met je delen in een apart blog.

 

Om even terug te keren op de prachtige Panton: Hij past erg goed in de groene trend van nu. Planten in je huis, het mag weer! Met deze stoel als eye catcher daarbij maak je helemaal een statement in huis.

 

Do what makes you happy

Mirella