Hospitality design

Mirella Mesu is gespecialiseerd in hospitality design. Hospitality beperkt zich niet alleen tot hotels restaurants en bars. Tegenwoordig willen bedrijven ook gastvrij voor de dag komen.

Lees mijn blog over 3 trends interieurontwerp bedrijven.

Terug naar Hospitality design. Heb jij een restaurant, hotel of bar? En wil jij graag een nieuwe uitstraling voor jouw zaak? Dan ben je waarschijnlijk al een druk bezet persoon die weinig tijd heeft om zich hier goed in te verdiepen.

Door mijn kennis en ervaring op het gebied van interieurontwerp ontlast ik jouw en kun jij je project met een gerust hart uit handen geven aan mij en mijn team.

Hoe werkt Hospitality design

We maken een afspraak voor een eerste kop koffie. We bespreken wat je wensen zijn. Bijvoorbeeld: welk publiek je graag wil bereiken met jouw zaak en welke uitstraling wil je dat jouw restaurant of bar krijgt? Tijdens dit eerste gesprek ontstaan vaak al de eerste ideeën.

Daarna breekt de tijd aan van mijzelf inleven in mijn opdracht en ideeën opdoen.
Als ik voldoende thuis ben in mijn opdracht breekt de ontwerpfase aan. De ideeën worden uitgewerkt in moodboards voor de look & feel en het ontwerp wordt in een 3D tekening gezet. Ik houd rekening met de stijl en de sfeer maar ook praktische zaken zoals de routing en een optimale indeling.

Jij als opdrachtgever bent altijd mijn uitgangspunt en ik ben pas tevreden als jij ook voor 100% achter het ontwerp staat.

Ik heb een vast team van hospitality design uitvoerders die de opdracht ook uit kunnen voeren. Meubels en accessoires kunnen via mij aangekocht worden. Ik regel alles zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

Kijk voor voorbeelden bij mijn projecten.

Heb jij ook een project? Neem contact op met Mirella Mesu. Bel of app naar +31 625007847

© Copyright - Mirella Mesu Interieur Design