Bedrijfsruimte inrichten

Ook voor je zakelijk project ben je bij ons aan het goede adres.
We hebben inmiddels al ervaring met verschillende projecten. Voor het inrichten van je bedrijfsruimte zorgen wij dat de bedrijfsstijl vertaald wordt in het interieurontwerp.

Meer en meer vervagen de grenzen tussen werken en wonen. Doordat de grenzen tussen deze twee aspecten steeds maar blijven schuiven, groeit de de vraag naar huiselijke kantoorruimtes. In dit digitale tijdperk leidt iedereen een 24 uurs bestaan. Huizen worden werkplekken en werkplekken lijken steeds meer op huizen. Het liefst werken we in een stimulerende en inspirerende omgeving. In een goed ontwerp is het belangrijk dat de medewerkers in verschillende ruimtes kunnen focussen op wat op dat moment belangrijk is.

Of je nu in een open structuur als team samen wil werken, of je wil je even afzonderen om te concentreren, wij houden overal rekening mee.

De wereld om ons heen veranderd ontzettend snel.
Flexibiliteit is gewenst om met de ontwikkelingen mee te kunnen gaan.
Functies van ruimten komen en gaan. De continue verandering zorgt voor een maximale end-user belevenis.
Een verassingseffect dat de zintuigen prikkelt en een werkomgeving waar je energie van krijgt.

Voordelen bedrijfsruimte inrichten

Onze specialiteit is het vertalen van het DNA van je bedrijf naar een interieur waar elke dag met plezier gewerkt wordt. Een goed doordacht interieurontwerp is elke dag van waarde voor jou en je werknemers. Het is niet alleen belangrijk dat het interieur voor het bedrijf er goed uit ziet maar ook dat het voldoet aan alle arbo eisen. Ook met betrekking met klimaat
is het fijn voor je werknemers als dit allemaal klopt. Het is bewezen dat werken in een fijn kantoor leidt tot minder ziekteverzuim.

Mijn team en ik zijn helemaal op de hoogte van de normen van vandaag de dag.
Ik werk ook samen met specialisten op dit gebied.

Voor zakelijke projecten heb ik samen met ontwerper Elmi Jansen de krachten gebundeld in ons bedrijf: Duotone Interior Concepts

Wij ontwerpen gezonde, duurzame en sfeervolle interieurs voor bedrijven, horeca, gezondheidszorg en overheid.

Heb jij ook een project? Neem contact op!
Bel/app voor een vrijblijvende afspraak +31 625007847.

Voor tips over bedrijfsruimte inrichten lees hier mijn blog

© Copyright - Mirella Mesu Interieur Design