Interieurontwerp horeca

Voor een interieurontwerp horeca ben jij bij ons aan het juiste adres. Een interieurontwerp horeca vraagt om een specifieke benadering.

Ben jij horeca ondernemer dan weet jij als geen ander dat het interieur van jouw restaurant of hotel mede bepaalt of jouw doelgroep wel of geen reservering boekt bij jou.

Beleving van een gast wordt steeds belangrijker en interieur speelt hierin een grote rol.

Wij kunnen met onze creativiteit een interieur ontwerpen waarbij jouw gerechten en gastvrijheid nog beter tot zijn recht komen. Jouw gast kiest jouw restaurant of hotel omdat men zich er thuis voelt. Wij doen internationaal inspiratie op zodat wij altijd met een onderscheidend interieurontwerp voor jouw horeca gelegenheid komen.

Wij volgen de laatste trends op de voet zodat jij nog jaren vooruit kan met je nieuw ingericht hotel, restaurant of cafe.

Hoe werkt een interieurontwerp horeca?

Een professioneel ontwerp begint altijd met een goed gesprek. We plannen een eerste vrijblijvende afspraak onder het genot van een kop koffie. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jouw wensen zijn voor je restaurant, lunchtentje, hotel of bar. Meestal komen de eerste ideeën al tijdens deze eerste ontmoeting.

Daarna breekt voor mij de periode aan van inleven in mijn opdracht. Ik ga ideeën opdoen en deze ideeën worden uiteindelijk omgezet in een ontwerp. Wij ontwerpen altijd in 3D zodat je het beste beeld hebt van het eindresultaat. Samen met de kleur – en materiaal stalen en moodboards vormt dit het ontwerp. Je nieuwe restaurant in VR beleven is bij ons ook een mogelijkheid.

Een ontwerp is pas geslaagd als jij 100% tevreden bent. Mijn uitgangspunt voor een interieur ontwerp horeca ben jij, mijn opdrachtgever.

Team Mirella Mesu

Ik werk samen met een team van professionals. Ik kan daarom kwaliteit garanderen en je project ook op tijd opleveren.
Ik werk samen met Elmi Jansen. Samen zijn wij een ijzersterk designduo.

Wij hebben onze krachten gebundeld in ons bedrijf Duotone Interior Concepts.

Lees hier ons blog over corona proof inrichten van je restaurant
Wij zijn gevestigd aan de Hoogstraat 301 in Eindhoven in een prachtige oude Pastorie.

Heb jij ook een project? Neem contact op!
Bel/app voor een vrijblijvende afspraak: +31 625007847

Kijk hier voor projecten.

© Copyright - Mirella Mesu Interieur Design