Interieurontwerp hotel

Voor een interieurontwerp hotel ben jij bij ons aan het juiste adres. Een interieurontwerp voor een hotel, bed & breakfast of chambre d’hôte vraagt om een specifieke benadering.

Ben jij hotel eigenaar dan weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw zaak mensen aanspreekt die meestal via internet een reservering boeken.

Een interieur wat gastvrijheid en warmte uitstraalt zal eerder tot een boeking leiden dan wanneer dit niet het geval is. Als het moment aangebroken is en een gast dan ook nog eens met alle vriendelijkheid ontvangen wordt door jouw medewerker èn het interieur is ook nog eens helemaal top dan kan het grote genieten beginnen voor deze gasten.

Het gaat allemaal om beleving. Een interieur dat past bij de doelgroep die jij wil aantrekken draagt hier voor een groot deel aan bij.

Hoe werkt een interieurontwerp hotel?

We bespreken de wensen tijdens een eerste gesprek onder het genot van een kop koffie.
Welke doelgroep wil je aantrekken, wat vind jij belangrijk? Heb je een hotel voor zakenmensen of een familie hotel? Wil je dat je hotel hip en trendy is of juist tijdloos?
Wat is je budget? Al deze vragen en meer komen tijdens het eerste gesprek aan bod.
Tijdens dit gesprek komen vaak al de eerste ideeën naar boven.

Dan breekt voor mij een tijd aan van informatie verzamelen en ideeën opdoen.
Ik leef me in in mijn opdracht. Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerp. Dit wordt gemaakt aan de hand van een 3D tekening en moodboards met kleuren en materialen voor de look & feel.

Jij als opdrachtgever bent altijd mijn uitgangspunt. Ik ben pas tevreden als jij ook 100% tevreden bent.

Voor grotere projecten werk ik samen met Elmi Jansen. Samen zijn wij een ijzersterk designduo. Wij hebben een team van professionals om ons heen die ons aanvullen en ondersteunen. Ook voor de uitvoeringsfase doen wij een beroep op ons team van professionals. Wil je eens kennismaken? Wij zijn gevestigd aan de Hoogstraat 301 in het prachtige oude pand van de Pastorie naast de kerk.

Lees hier mijn blog over restyling van een hotellobby.

Ook een project? Neem contact op!

© Copyright - Mirella Mesu Interieur Design