Reviews

Reviews: lees wat klanten zeggen over Mirella

Nijole de Jong

” Hi Mirella, hier weer een update. we hebben nu bijna al je adviezen in praktijk gebracht.
We wonen hier nu drie jaar maar hebben nu pas voor het eerst het gevoel dat het ook echt thuis is.
We zijn ontzettend blij dat je voor ons een plan hebt gemaakt en hebt geholpen met alle keuzes. De barkrukken, de raambekleding en de lampen zijn heel mooi! Ook het behang is zo ontzettend mooi geworden!

Kortom je bezoek was de beste investering ooit!!! We krijgen ook heel veel complimenten van mensen die op bezoek komen bij ons.”

R de Hingh

” Mirella heeft ons top geholpen met de inrichting van ons nieuwbouwhuis! Ze komt met hele inspirerende ideeën waar ik zelf niet aan gedacht had. Ze is zeer geïnteresseerd en erg prettig om mee samen te werken!

Paul Wubben

” Nadat we hadden besloten ons interieur te gaan veranderen kwamen we via internet uit bij Mirella Mesu.
na contactlegging kwam ze bij ons thuis om naar ons verhaal en wensen te luisteren.
Ze heeft eerst een moodboard gemaakt. Daarna kwam Mirella terug om dit te bespreken en te luisteren naar onze wensen.
naar aanleiding daarvan kwam ze met 3D tekeningen en we kregen hierdoor een goed beeld van wat er mogelijk was met onze woonkamer. Uit de verschillende varianten hebben we 1 indeling gekozen. daarna kregen we een handleiding met daarin stopadressen voor meubels en lampen e.d. ook heeft ze ons goed advies gegeven over de kleur van de houten vloer, de kleurkeuze voor op de muren en verlichting.
Bij vragen kregen we snel antwoord via de app of mail. Er was een heel fijn contact. Mirella toont interesse en blijft graag op de hoogte van de uitvoering van ons plan. Het is bij ons een hele verandering geworden waar we erg trots op zijn. we vinden het ook echt bij ons passen. Bedankt Mirella! ”

Annie van Buul – Dekkers

” Mirella heeft mij advies gegeven over de kleuren op de muren van de woonkamer. Ze heeft hierbij gekeken naar de vloer en de nieuwe meubels die al waren besteld. Ik dacht, gewaagd. Maar wat ben ik er super blij mee! Dankjewel topper. Wil je een goed advies van een zeer goede styliste dan raad ik Mirella Mesu aan! ”

Kirsten Stolk

“Mirella komt met een origineel en exclusief plan. Dit is op maat gemaakt na een goed gesprek over de wensen en smaak.. Zij voelt de klant goed aan en weet wensen te vertalen naar een eigentijds plan. Wij zijn zeer tevreden en dankzij Mirella wonen wij nu in een droom huis.”

Carin Greefhorst- van Esdonk

“Mirella heeft ons geadviseerd in een kleur op de lange wand van de woonkamer en verschillende soorten behang op 2 andere wanden ook in de huiskamer. Wij zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Mirella kon zich goed inleven wat onze wensen waren en speelde daar vakkundig op in d.m.v. stalen. Bovendien, ook niet onbelangrijk, is zij een prettig persoon om in je huis te ontvangen. ”

Bianca Gomez

” Mirella heeft onze woonkamer gerestyled. Ze heeft gekeken naar hoe we de bestaande meubels op een andere manier neer konden zetten, zodat we meer ruimte overhielden. Dat is super goed gelukt en we zijn er heel blij mee! Echte aanrader. ”

Ilse d’ Hondt

” Mirella Luistert goed naar jou woonwensen. Deze verwerkt zij in een op maat gemaakt plan.
Wij zijn erg tevreden over het plan en de stoptips die we gekregen hebben.  genoeg handvatten om mee aan de slag te gaan. ”

Heb jij ook een project? Neem contact op! Bel of app met 06 2500 7847

© Copyright - Mirella Mesu Interieur Design