inrichten bedrijfskantine Mirella Mesu Interieurdesign ontwerp

De Opdracht: het inrichten van een bedrijfskantine

Voor het inrichten van de bedrijfskantine voor ICS Coolenergy heeft men mijn hulp ingeroepen.

De kantine was een sobere plek met een tafel en wat stoelen. Niet genoeg voor de 25 mensen die iedere dag lunchen. De opdracht was om er een gezellige huiselijke plek van te maken waar elk personeelslid gezamenlijk kan lunchen.  Ook wilde de directie graag dat de kantine buiten lunchtijd gebruikt kan worden om er een overleg te houden of een presentatie te geven.

Ik heb al deze functies weten te combineren in de ruimte. Daarnaast heb ik een uitstraling gekozen die past bij het bedrijf. De identiteit van het bedrijf mocht ook naar voren komen in het ontwerp.
Ik heb dit doormiddel van kleur- en materiaal gebruik weten te bereiken.

De kleuren die ook in het logo zitten van ICS heb ik toegepast en er is een visual gebruikt die ook op de website van het bedrijf staat. Er komen ook monteurs eten en vergaderen dus de materialen zijn allemaal goed afneembaar en kunnen tegen een stootje. De tafels zijn van stoer eikenhout en staal. Er komen punten in de tafel waar men de laptop kan opladen.

De uitvoering

De uitvoering van het inrichten van deze bedrijfskantine is inmiddels gestart. Doordat ik een vast team heb van uitvoerders kan ik het hele traject uit handen nemen. Ik denk mee met ontwerp tot en met uitvoering hiervan.

Het ontwerp van de tafel wordt uitgevoerd door Stoutgemaakt.

De uitvoering van het ontwerp is in volle gang. Als deze bedrijfskantine klaar is plaats ik foto’s van het eindresultaat.

Je ziet in de foto’s een kijkje behind the scenes. De grote vergadertafel wordt hier

Heb jij ook een project? Neem contact op! Bel/app naar Mirella Mesu 0625007847

Kijk hier voor mijn blog interieurontwerp bedrijven – 3 trends