Projecten interieuradvies Eindhoven

Wat doet Mirella Mesu Interieurdesign

Mirella Mesu Interieurdesign adviseert bedrijven uit de hospitality branche en particulieren bij het inrichten en opnieuw stylen van bedrijfspanden of huizen. . Afgelopen jaren heb ik meegewerkt aan veel projecten met een interieurontwerp voor zowel de zakelijke als de particuliere opdrachtgever.

Hospitalitydesign

Loopt het aantal gasten terug? Vind je dat je met de tijd mee moet gaan en is je restaurant of hotel toe aan een restyling? Wil jij een totaal beleving voor jou klant neerzetten? Ik help je hier met veel plezier bij!

Ik leef me helemaal in in mijn opdrachtgever en weet een warme omgeving te creëren waar jouw gast zich helemaal in thuis voelt. Ik ben pas tevreden wanneer jij je ook helemaal kan vinden in het ontwerp.

Interieur ontwerp voor bedrijven

Een interieur waar je medewerkers zich thuis voelen draagt bij aan een goede werkcultuur. Door de juiste kleuren toe te passen kun je een goede sfeer  laten ontstaan. D.m.v. een verantwoord en mooi interieur, zorg ik er voor dat jouw medewerkers graag naar kantoor komen om te werken. Dit draagt ook bij aan minder stress en ziekteverzuim. Mirella Mesu  zorgt voor een interieur waar je medewerker energie van krijgt!

Interieur advies voor Particulieren

Welke woonstijl heb ik? Past een hoekbank in mijn woonkamer? Wat zijn mooie kleurcombinaties? Soms ontbreekt het je aan inspiratie of kom je er (samen) niet uit. Persoonlijk advies op maat vind ik vanzelfsprekend. Ik help je met de inrichting, meubelkeuze, indeling, styling, verlichting en die mooie kleur op de wand.

Tijdens het interieuradvies krijg je deskundig advies waar je gericht mee aan de slag kunt. Samen bespreken we je wensen en komen tot een passend advies voor een nieuw meubel of complete inrichting.

Altijd al gefantaseerd van een woonkamer die precies aansluit op jouw stijl, een slaapkamer waar je in kunt wegdromen of een passend kleurenpatroon in je hele woning? Een interieurstylist maakt deze wensen werkelijkheid. Natuurlijk wil je weten wat een interieurstylist kost. Neem contact met ons op en bel of app naar 06 25 00 78 47.

De projecten zijn gerealiseerd in en om Eindhoven.

Bekijk hier de projecten van Mirella Mesu Interieurdesign.

Ook een project? Neem contact op!

© Copyright - Mirella Mesu Interieur Design